Doorgaan naar inhoud

Carport met Zonnepanelen: Zonnige innovaties

Bij Huisluxe begrijpen we dat moderne huiseigenaren niet alleen op zoek zijn naar comfort, maar ook naar duurzame oplossingen die passen bij hun levensstijl. Ontdek onze revolutionaire carport met zonnepanelen, ontworpen om zowel je huis als het milieu te verrijken.

Slim Parkeren, Slimmer Opladen

Zonnepanelen tegen een levendige zonsopgang met kleurrijke wolken.

Zonnepanelen Carport: Transformeer je Parkeerplek in een Energiecentrale

Benut de Kracht van de Zon: Laat Geen Straal Verloren Gaan met Onze Efficiënte Carports met Zonnepanelen.

houten carport met zonnepanelendak tegen een lente achtergrond

Energie, Elegantie, Efficiëntie

Revolutionaire Solar Carport voor Energie en Milieu

Solar Carports - Innovatieve Duurzame Parkeeroplossing

Ontdek onze geavanceerde carports met zonnepanelen, die niet alleen je voertuig beschermen, maar ook bijdragen aan een groenere planeet.

 Zonnepanelen carport met metalen frame en geperforeerde wanden in een buitenomgeving.

Carport met zonnepanelen: beschermen en opladen

Heb je een elektrische auto? Maak kennis met onze carports met zonnepanelen - de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit, en duurzaamheid.

Deze overkapping voor je auto dient niet alleen als stijlvolle bescherming, maar wekt ook zonne-energie op met Tier 1 zonnepanelen van 450 Wp. Zo rijd je niet alleen in stijl, maar ook op schone energie.

Waarom zou je genoegen nemen met een gewone carport als je kunt kiezen voor een Carport met Zonnepanelen die niet alleen je auto beschermt, maar ook je energierekening verlaagt?

Misschien verwacht je een hoge prijs, maar dan hebben we goed nieuws: laat je verrassen door de betaalbaarheid en duurzame voordelen die onze Carports met Zonnepanelen bieden.

Onderkant van een solar veranda planten op de achtergrond

Belangrijkste Kenmerken:

 • Duurzame energieproductie
 • Bescherming tegen weersinvloeden
 • Modern en esthetisch ontwerp
 • Eenvoudige installatie
Houten solar carport zicht van rechtonder met huis en tuin op de achtergrond

Solar Carports Voordelen

 • Lagere energierekeningen door zelf energie op te wekken
 • Vermindering van uw ecologische voetafdruk
 • Verhoogde waarde van uw eigendom
 • Steunen van hernieuwbare energiebronnen
 • Tier 1 450Wp Zonnepanelen uit europa
Bovenaazicht van een zwarte solar carport met twee autos eronder en een motorfiets

Waarom Kiezen voor Huisluxe?

Bij Huisluxe zetten we ons in voor kwaliteit en duurzaamheid. Bekijk Hier! Onze solar carports zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Wij bieden:

 • Persoonlijke klantenservice
 • Op maat gemaakte oplossingen
 • Betrouwbare installatie
 • Concurrerende prijzen
Een rijtjeshuis met een enkele carport voorzien van zonnepanelen op een zonnige dag.

Eco-Innovatie voor je Parkeerplek

In een wereld waar duurzaamheid en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, blijft je auto parkeerplek een onbenut potentieel.

Traditionele carports bieden bescherming tegen de elementen, maar missen de innovatie om bij te dragen aan je energiebehoeften en milieu-impact te verlagen.

Close-up van een houten carport met dak van zonnepanelen in een tuin, onscherpe achtergrond van een woonwijk.

Zonde

Stel je voor dat jouw auto de hele dag buiten staat, blootgesteld aan de elementen, terwijl je dakloze ruimte ongebruikt blijft, geen energie opwekt en je maandelijkse energierekeningen hoog blijven.

Je wilt gebruikmaken van zonne-energie, maar je ziet op tegen de complexiteit van de installatie op je dak, mogelijke schade, of het past simpelweg niet bij de esthetiek van je huis.

De gedachte aan al die verspilde zonne-energie kan frustrerend zijn, vooral als je bedenkt hoe makkelijk het zou kunnen zijn om deze te benutten.

 Onderaanzicht van een houten carport met zonnepanelen en een helderblauwe hemel.

Duurzame Parkeeroplossing

Dit is waar de carport met zonnepanelen een revolutie teweegbrengt in hoe je denkt over zonne-energie thuis.

Onze Carports met Zonnepanelen zijn niet alleen een beschermende haven voor je voertuigen, maar ook een state-of-the-art energiecentrale die duurzame energie genereert, direct op je oprit. Wij garanderen topkwaliteit en uitgebreide garanties met onze Tier 1 hoogvermogen zonnepanelen voor uw carport.

Onze Zonnepanelen Carports zijn niet alleen een slimme investering voor je huis, ze zijn ook een krachtige stap richting zelfvoorziening en duurzaamheid. Bereken hier hoeveel je kan besparen.

 Laat de zon voor je werken met onze carport met zonnepanelen. Bespaar op energiekosten en verhoog de waarde van je huis.

Onderaanzicht van een houten veranda met zonnepanelen.

Maatwerk

Een Zonnepanelen Carport is te bestellen vanaf één of twee parkeerplekken. De
constructie is modulair opgebouwd en daardoor makkelijk op te schalen. Voor maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij je persoonlijke wensen, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen. Je bent ook hartelijk welkom in de showroom te Zwolle om de producten persoonlijk te ervaren en van dichtbij te bekijken. Neem hiervoor met ons contact op.

Houten carport met zonnepanelendak tegen een lente achtergrond

Zonnepanelen carports voor één of twee auto's

Robuste constructie gemaakt van volledig recyclebare materialen en duurzaam bewerkt waardoor ze jaren onderhoudsvrij zijn wat de milieu-impact minimaliseert. Uitgerust met geïntegreerde elektrische voorzieningen voor een gemakkelijke 'plug-and-play'-ervaring.

 • Glas/Glas Zonnepanelen 450WP
 • GoodWe 1-fase 3K Omvormer
 • Fundering 4 betonnen poeren of 4 schroeffundering
 • Geïntegreerde regenbescherming
 • Internetkabel
 • Voedingskabel
 • 10 jaar garantie op de carport
 • 30 jaar garantie op zonnepanelen
 • Zonnepanelen geproduceerd in Europa

Enkelvoudige carport: dak met 9x Tier 1 Glas-Glas 450Wp zonnepanelen, opbrengst 3.690 kWh, besparing 1.080kg CO2.

Dubbele carport: dak met 15x Tier 1 Glas-Glas 450Wp zonnepanelen, opbrengst 6.150 kWh, besparing 1.800kg CO2.

Compleet zelfmontagepakket, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, of kies voor onze professionele montageservice.

Direct weten hoeveel je kan besparen? Bekijk hier!

Voor maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij je persoonlijke wensen, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Houten carport met zonnepanelen

Carport met Zonnepanelen vanaf slechts €5.700 incl. btw

Ontdek hoe je ondanks het missen van subsidies toch voordelig kunt investeren in zonne-energie dankzij 0% BTW op woninggebonden zonnepaneelinstallaties.

In een tijd waarin energieprijzen de pan uit rijzen, kiezen steeds meer huiseigenaren voor een slimme, duurzame investering: zonnepanelen.

En waarom beperken tot enkel het dak? Een Carport met Zonnepanelen biedt een innovatieve manier om niet alleen je voertuig te beschermen, maar ook om actief bij te dragen aan een groenere toekomst én de waarde van je woning aanzienlijk te verhogen.

Maak van je oprit een energiecentrale met onze betaalbare carports met zonnepanelen. Ga voor duurzaamheid en verhoog tegelijkertijd de marktwaarde van je woning.

Waarom wachten? Investeer nu in de toekomst van je huis met onze stijlvolle en functionele Carports met Zonnepanelen.

kg CO2

Geschatte besparing per jaar enkelvoudige carport

Dit komt overeen met het milieuvoordeel van ongeveer 54 volwassen bomen. Dit is vergelijkbaar met het elimineren van de uitstoot van een gemiddelde benzineauto die ongeveer 4.000 kilometer rijdt.

Wp

Glas op Glas zonnepanelen

Hoogste efficiëntie en het grootste rendement met onze Tier 1 zonnepanelen. Robuuster en duurzamer dan traditionele glas-op-folie panelen. Levensverwachting van 30 jaar of meer met 30 jaar garantie

kWh

Verwachte opbrengst enkelvoudige carport

Een gemiddeld Nederlands huishouden verbruikt ongeveer 3.500 kWh per jaar. Een opbrengst van 3.690 kWh betekent dat de Zonnepanelen Carport genoeg energie produceert om vrijwel de volledige jaarlijkse energiebehoefte van een Nederlands huishouden te dekken.

ZONNEPANELEN CARPORT VOORDELEN

Pictogram toont een zonnepaneel met een zon erboven en een huis met een bliksemschicht, wat duurzame energie voor thuis symboliseert.

Duurzame Energieproductie

Een carport met zonnepanelen biedt een efficiënte manier om zonne-energie te genereren, waardoor je bijdraagt aan een groener milieu en de afhankelijkheid van traditionele energiebronnen vermindert.

Het pictogram toont een hand die een bankbiljet vasthoudt met een percentage teken, wat vaak gebruikt wordt om kortingen of financiële besparingen aan te duiden.

Verlaging Energiekosten

Er zijn situaties waarin het plaatsen van zonnepanelen op het dak niet mogelijk is. Een carport met zonnepanelen is dé oplossing. Door het opwekken van eigen elektriciteit kunt je aanzienlijk besparen op je energierekening, wat een direct financieel voordeel oplevert.

Pictogram van een stijgende grafiek, wat een toename in waarde of groei symboliseert.

Verhoging Woningwaarde

Het installeren van een carport met zonnepanelen kan de waarde van je woning verhogen, aangezien duurzame energieoplossingen steeds meer gewaardeerd worden in de vastgoedmarkt.

 Pictogram van een waterdruppel boven een oppervlak met pijlen die er vanaf kaatsen, duidend op waterafstotend of waterbestendig materiaal.

Bescherming Voertuigen

Naast het opwekken van energie biedt een zonnepanelen carport bescherming voor je voertuigen tegen weersinvloeden zoals regen, hagel en UV-straling.

 Het pictogram toont een computerscherm met een kettingschakel en een tandwiel, wat kan duiden op digitale verbindingen of configuraties.

Robuuste Design

Onze zonnepanelen carports, vervaardigd uit robuuste en duurzame materialen, zijn ontworpen om langdurig bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden.

Pictogram van een drie-weg pijl, symboliseert keuze of verschillende richtingen.

Esthetische Toevoeging

Onze veelzijdige carports met zonnepanelen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden getransformeerd tot een stijlvolle veranda.

Houten carport met zonnepanelendak tegen een lente achtergrond
Een rijtjeshuis met een enkele carport voorzien van zonnepanelen op een zonnige dag.

Veelgestelde Vragen

Het plaatsen van een carport bij een particulier huis vereist vaak geen vergunning, zolang de carport niet hoger is dan 3 meter en de oppervlakte niet groter dan 30 m². Voor carports op bedrijfsterreinen of parkeerplaatsen kunnen echter andere regels gelden, waardoor een vergunning noodzakelijk kan zijn. Wij raden aan altijd eerst contact op te nemen met het omgevingsloket voor het verifiëren van de regelgeving en het indienen van eventuele vergunningsaanvragen.

Voor het installeren van een carport bij een particuliere woning is meestal geen vergunning nodig, mits de carport niet hoger is dan 3 meter en het vloeroppervlak niet meer dan 30 m² bedraagt.

Echter, voor carports op bedrijventerreinen of parkeerplaatsen kan een vergunning vereist zijn vanwege afwijkende regelgeving. Wij adviseren altijd vooraf contact op te nemen met het omgevingsloket voor verificatie en eventuele vergunningsaanvragen.

Een doorsnee huishouden in Nederland heeft een jaarlijks energieverbruik van circa 3.500 kWh. Onze hoogrendement Solar Carport, uitgerust met 450Wp zonnepanelen, heeft het vermogen om tot 3.690 kWh te genereren. Hiermee kan bijna de complete jaarlijkse energiebehoefte van een doorsnee Nederlands huishouden worden gedekt.

De terugverdientijd van een solar carport is afhankelijk van de balans tussen de kosten en opbrengsten. Het vaststellen van de exacte terugverdientijd voor een solar carport met glas-glas zonnepanelen varieert, gebaseerd op factoren als initiële kosten, zonlichtintensiteit op de locatie, paneelvermogen, energietarieven en mogelijke subsidies of financiële steun.

Onze glas-glas zonnepanelen bieden een hogere efficiëntie en langere levensduur dan traditionele glas-folie panelen, wat resulteert in tot 25% meer energieopbrengst en potentieel een kortere terugverdientijd. Factoren zoals het zelf gebruiken of verkopen van de opgewekte stroom, en de aanwezigheid van laadstations, kunnen ook de terugverdientijd beïnvloeden.

Voor het parkeren van een standaardauto is doorgaans een ruimte van ongeveer 2,5 meter breed en 5 meter lang vereist. Een enkele carport zou daarom op zijn minst deze grootte moeten hebben, hoewel grotere afmetingen gebruikelijk zijn. Extra ruimte voor comfortabel in- en uitstappen en voor de installatie van de carport is essentieel. Wij adviseren een minimale grootte van 3 bij 6 meter (18 m²) voor je carport. Heb je vragen of wilt je deskundig advies? Wij helpen je graag verder.

De kosten van een solar carport variëren op basis van meerdere elementen, waaronder de afmetingen, het gekozen materiaal, en het soort zonnepanelen dat wordt gebruikt. Over het algemeen start de prijs van een carport met zonnepanelen bij € 6.995 exclusief BTW. Wij bieden een complete solar carport in bouwpakketvorm aan, met prijzen beginnend vanaf €7.600 inclusief BTW. Voor klanten die voorkeur geven aan professionele installatie, verzorgen wij de montage van deze duurzame carports vanaf €10.800.

Wij bieden een uitgebreide 10-jarige garantie op het carport met zonnepanelen bouwpakket

De levertijd voor onze carport- en verandabouwpakketten bedraagt ongeveer één maand, waarbij we streven naar snelle en efficiënte levering.

Huisluxe biedt nu ook aan particulieren in België carports met zonnepanelen. Contacteer ons voor het plannen van een afspraak. Samen bespreken we de beste opties die aansluiten bij je specifieke wensen.

De carport met zonnepanelen is voorzien van een robuuste constructie, ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Deze wordt geleverd met hoogwaardige glas-glas zonnepanelen. Wij bieden een garantie van 10 jaar op het carport met zonnepanelen bouwpakket. Voor een optimale duurzaamheid adviseren wij het hout jaarlijks te beitsen. Dit helpt niet alleen om het hout te beschermen tegen vuil, maar behoudt ook de kleur en verlengt de levensduur van de constructie.

Voordelen

 • Geen dakruimte nodig: Dit is ideaal voor huizen waar het dak niet geschikt is voor zonnepanelen vanwege oriëntatie, helling, schaduw of ruimtebeperkingen.

 • Bescherming voor je voertuigen: Een solar carport biedt niet alleen energie, maar beschermt ook je auto tegen weersinvloeden.

 • Gemakkelijke Toegang voor Onderhoud: Solar carports zijn makkelijker toegankelijk voor onderhoud dan daksystemen.

 • Esthetisch aantrekkelijk: Onze solar carports zijn esthetisch ontworpen en voegen een moderne uitstraling toe aan je eigendom.

Nadelen

 • Ruimtevereisten: Ze vereisen voldoende ruimte op de grond, wat in sommige stedelijke gebieden een beperking kan zijn.

 • Vergunningen: Afhankelijk van de locatie kunnen er verschillende vergunningsvereisten zijn voor de bouw van een carport.

 • Lagere Energieopbrengst: Hoewel de energieopbrengst van een solar carport in sommige gevallen iets lager kan zijn dan die van optimaal geplaatste dakpanelen, is het belangrijk op te merken dat standaard dakpanelen in Nederland meestal een wattage hebben tussen 270Wp en 350Wp. Onze Tier 1 solar carports, uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen, overtreffen dit met een indrukwekkende 450Wp, wat zorgt voor maximale efficiëntie. Met deze geavanceerde specificaties zorgen wij ervoor dat je investering optimaal rendeert, zonder in te leveren op prestaties.

Helaas is het niet mogelijk om onze carport met zonnepanelen bouwpakketten te retourneren. De reden hiervoor is dat de prijzen van onze carports met zonnepanelen sterk afhankelijk zijn van de fluctuaties op de financiële markt. Deze schommelingen kunnen zich voordoen binnen de herroepingstermijn en zijn factoren waar wij geen invloed op hebben.

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, zetten wij ons volledig in om ervoor te zorgen dat het bouwpakket, inclusief alle benodigdheden, op de afgesproken locatie wordt afgeleverd. We begrijpen dat dit beleid vragen kan oproepen en staan klaar om deze te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig heeft of verdere vragen heeft.

Een solar carport is een verstandige investering, maar wel eentje die overwogen moet worden. Als je nog twijfels hebt en de carport eerst in het echt wilt zien, hebben we goed nieuws. Op ons bedrijventerrein in Zwolle staan showmodellen van twee soorten solar carports – zowel de houten als een stalen variant.

Kom ze op je gemak bekijken en stel eventuele vragen die je hebt. We verwelkomen je graag en staan klaar om je te helpen!

Trust Guard Security Scanned