Doorgaan naar inhoud

Verkoop of deel mijn persoonlijke informatie niet.

Zoals beschreven in ons Privacybeleid verzamelen wij persoonlijke informatie van uw interacties met ons en onze website, inclusief via cookies en vergelijkbare technologieën. Wij kunnen deze persoonlijke informatie ook delen met derde partijen, inclusief reclamepartners. Dit doen we om u advertenties op andere websites te tonen die relevanter zijn voor uw interesses en om andere redenen die in ons privacybeleid worden uiteengezet.

Het delen van persoonlijke informatie voor gerichte reclame op basis van uw interactie op verschillende websites kan onder bepaalde privacywetten van Amerikaanse staten worden beschouwd als "verkoop", "delen" of "gerichte reclame". Afhankelijk van waar u woont, kunt u het recht hebben om u af te melden voor deze activiteiten. Als u gebruik wilt maken van dit recht om u af te melden, volg dan de onderstaande instructies.

Als u onze website bezoekt met het Global Privacy Control opt-out voorkeurssignaal ingeschakeld, afhankelijk van waar u zich bevindt, zullen we dit behandelen als een verzoek om u af te melden voor activiteiten die kunnen worden beschouwd als een “verkoop” of “delen” van persoonlijke informatie of andere gebruiken die kunnen worden beschouwd als gerichte reclame voor het apparaat en de browser die u gebruikte om onze website te bezoeken.