Doorgaan naar inhoud

Solar Veranda: Zonnige innovaties

Bij Huisluxe realiseren we ons dat de hedendaagse huiseigenaar comfort én duurzaamheid nastreeft, in lijn met hun levenswijze. Maak kennis met onze baanbrekende zonnepanelen overkapping, speciaal ontwikkeld om jouw woning en het milieu te verrijken.

Duurzaam Genieten, Energiezuinig Leven

Zonnepanelen tegen een levendige zonsopgang met kleurrijke wolken.

Solar Veranda : Innovatieve Duurzame Oase

Benut de Kracht van de Zon: Laat Geen Straal Verloren Gaan met Onze Efficiënte Solar Verandas.

Solar veranda vanuit onderkant met uitzicht op grasveld

Energie, Elegantie, Efficiëntie

Revolutionaire Solar Veranda voor Energie en Milieu

Solar Veranda – Innovatieve Duurzame Oplossing

Ontdek onze geavanceerde solar verandas, die niet alleen je voertuig beschermen, maar ook bijdragen aan een groenere planeet.

Veranda met zonnepanelen: het hele jaar buiten genieten

Behoor je tot de liefhebbers van het buitenleven? Dan is onze overkapping met zonnepanelen precies wat je zoekt. Het is een slimme combinatie van een stijlvolle terrasoverkapping en zonnepanelen.

Hiermee geniet je niet alleen het hele jaar door van je buitenruimte, maar wek je ook je eigen energie op. Een esthetisch en functioneel hoogstandje dat ook nog eens de waarde van je huis verhoogt.

Energiebewuste huiseigenaren die streven naar een groenere levensstijl vinden in een afdak met zonnepanelen de ideale oplossing. Zet je terrasoverkapping aan het werk, terwijl je zelf van het buitenleven geniet.

Vraag vandaag nog een offerte op maat en ontdek hoe betaalbaar duurzaam wonen en genieten kan zijn.

Onderkant van een solar veranda planten op de achtergrond

Belangrijkste Kenmerken:

 • Duurzame energieproductie
 • Bescherming tegen weersinvloeden
 • Modern en esthetisch ontwerp
 • Eenvoudige installatie
Terrasoverkapping met dak van zonnenpanelen bij een bakstenen huis en groene tuin.

Solar Veranda Voordelen

 • Lagere energierekeningen door zelf energie op te wekken
 • Vermindering van uw ecologische voetafdruk
 • Verhoogde waarde van uw eigendom
 • Steunen van hernieuwbare energiebronnen
 • Tier 1 450Wp Zonnepanelen uit europa
Bovenaazicht van een zwarte solar carport met twee autos eronder en een motorfiets

Waarom Kiezen voor Huisluxe?

Bij Huisluxe zetten we ons in voor kwaliteit en duurzaamheid - Bekijk Hier! Onze solar carports en verandas zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Wij bieden:

 • Persoonlijke klantenservice
 • Op maat gemaakte oplossingen
 • Betrouwbare installatie
 • Concurrerende prijzen
 Onderaanzicht van een houten carport met zonnepanelen en een helderblauwe hemel.

Duurzame Energie in Stijl

In een wereld die steeds meer nadruk legt op duurzaamheid en energie-efficiëntie, bieden traditionele overkappingen een gemiste kans voor milieubewustzijn.

Solar veranda's en overkappingen met zonnepanelen herdefiniëren deze ruimte door niet alleen bescherming te bieden tegen de elementen, maar ook door actief bij te dragen aan uw energiebehoeften en het verkleinen van uw ecologische voetafdruk.

Deze innovatieve oplossingen combineren esthetiek met functionaliteit, waardoor uw woning niet alleen een visuele, maar ook een duurzame upgrade krijgt.

Close-up van een houten carport met dak van zonnepanelen in een tuin, onscherpe achtergrond van een woonwijk.

Zonde

Stel je eens voor dat jouw buitenruimte, zoals een terras of tuin met een gewone overkapping niet optimaal benut wordt, geen energie opvangt en jouw energierekeningen onnodig hoog blijven.

Je bent geïnteresseerd in het overstappen op zonne-energie, maar de complexiteit van het installeren van panelen op je dak, de angst voor mogelijke schade, of dat het simpelweg niet aansluit bij de esthetiek van je woning weerhoudt je ervan.

Dit terwijl een gewone overkapping met zonnepanelen, ofwel een solar veranda, een ongebruikte ruimte kan transformeren in een bron van energie. De frustratie over het niet benutten van zonne-energie is voelbaar, zeker als je bedenkt hoe eenvoudig het zou kunnen zijn om deze te gebruiken.

 Onderaanzicht van een houten carport met zonnepanelen en een helderblauwe hemel.

Veranda met Zonne-energie

Dit is precies waar de veranda met zonnepanelen een revolutionaire draai geeft aan de manier waarop je over zonne-energie in en rond je huis denkt.

Onze Solar Veranda's transformeren niet alleen een gewone overkapping in een beschermde, sfeervolle ruimte waar je kunt ontspannen, maar ook in een geavanceerd energieopwekkend systeem dat duurzame energie levert, rechtstreeks vanuit je eigen tuin.

Met onze Tier 1 hoogvermogen zonnepanelen garanderen wij topkwaliteit en uitgebreide garanties voor je solar veranda. Investeren in een veranda met zonnepanelen is niet alleen een slimme zet voor het verhogen van de waarde van je woning, het is tevens een significante stap richting energieonafhankelijkheid en een duurzame toekomst. Bereken hier hoeveel je kan besparen.

 Laat de zon voor je werken met onze Solar Veranda. Bespaar op energiekosten en verhoog de waarde van je huis. Ontvang nu een offerte op maat!

Onderaanzicht van een houten veranda met zonnepanelen.

Maatwerk

Bij ons bestelt je eenvoudig een Solar Veranda of een Carport met zonnepanelen. De
constructie is modulair opgebouwd en daardoor makkelijk op te schalen. Voor maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij je persoonlijke wensen, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen. Je bent ook hartelijk welkom in de showroom te Zwolle om de producten persoonlijk te ervaren en van dichtbij te bekijken. Neem hiervoor met ons contact op.

houten carport met zonnepanelendak tegen een lente achtergrond

Solar Veranda: Duurzaamheid en Energie-efficiëntie Ontmoeten Design

Robuste constructie gemaakt van volledig recyclebare materialen en duurzaam bewerkt waardoor ze jaren onderhoudsvrij zijn wat de milieu-impact minimaliseert. Uitgerust met geïntegreerde elektrische voorzieningen voor een gemakkelijke 'plug-and-play'-ervaring.

 • Glas/Glas Zonnepanelen 450WP
 • GoodWe 1-fase 3K Omvormer
 • Fundering 4 betonnen poeren of 4 schroeffundering
 • Geïntegreerde regenbescherming
 • Internetkabel
 • Voedingskabel
 • 10 jaar garantie op de carport
 • 30 jaar garantie op zonnepanelen
 • Zonnepanelen geproduceerd in Europa

De Solar Veranda heeft een dak met 9x Tier 1 Glas-Glas 450Wp zonnepanelen, opbrengst 3.690 kWh, besparing 1.080kg CO2.

Compleet zelfmontagepakket, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, of kies voor onze professionele montageservice.

Direct weten hoeveel je kan besparen? Bekijk hier

Voor maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij je persoonlijke wensen, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw stap naar een duurzamere toekomst te zetten met onze Solar Veranda, een slimme investering in zowel je huis als het milieu.

Houten carport met zonnepanelendak in een tuin met groene bomen en een struik.

Veranda met Zonnepanelen: vanaf Slechts €5.700 incl. BTW

Ontdek hoe je ondanks het missen van subsidies toch voordelig kunt investeren in zonne-energie dankzij 0% BTW op woninggebonden zonnepaneelinstallaties.

In een tijd waarin energieprijzen de pan uit rijzen, kiezen steeds meer huiseigenaren voor een slimme, duurzame investering: zonnepanelen.

Een Solar Veranda biedt een uitgelezen kans om te investeren in de verduurzaming van je woonomgeving en tegelijkertijd de waarde van je huis te verhogen.

Onze Tier 1 zonnepanelen van 450 Wp zorgen voor maximale energieopbrengst. Je kunt bij Huisluxe.nl rekenen op betaalbare prijzen die in harmonie zijn met de duurzame kwaliteit van onze producten.

Wij leveren de Solar Carport en Solar Veranda als bouwpakket of op maat gemaakt, met de beste zonnepanelen op de markt.

Wil je weten wat een Solar Veranda voor jouw woning kost? Druk op de groene knop hieronder en vraag vandaag nog een offerte aan. Of bel ons vandaag nog op 0712340509

Maak de overstap naar groen wonen met Huisluxe.nl - waar innovatie en comfort samenkomen.

kg CO2

Geschatte besparing per jaar Solar Veranda 9x zonnepanelen

Dit komt overeen met het milieuvoordeel van ongeveer 54 volwassen bomen. Dit is vergelijkbaar met het elimineren van de uitstoot van een gemiddelde benzineauto die ongeveer 4.000 kilometer rijdt.

Wp

Glas op Glas zonnepanelen

Hoogste efficiëntie en het grootste rendement met onze Tier 1 zonnepanelen. Robuuster en duurzamer dan traditionele glas-op-folie panelen. Levensverwachting van 30 jaar of meer met 30 jaar garantie

kWh

Verwachte opbrengst Solar Veranda 9x zonnepanelen

Een gemiddeld Nederlands huishouden verbruikt ongeveer 3.500 kWh per jaar. Een opbrengst van 3.690 kWh betekent dat de Solar Veranda genoeg energie produceert om vrijwel de volledige jaarlijkse energiebehoefte van een Nederlands huishouden te dekken.

SOLAR VERANDA VOORDELEN

Pictogram toont een zonnepaneel met een zon erboven en een huis met een bliksemschicht, wat duurzame energie voor thuis symboliseert.

Duurzame Energieproductie

Een Solar Veranda biedt een doeltreffende oplossing om zonne-energie op te wekken, waarmee je bijdraagt aan een duurzamer milieu en je minder afhankelijk maakt van conventionele energiebronnen.

Het pictogram toont een hand die een bankbiljet vasthoudt met een percentage teken, wat vaak gebruikt wordt om kortingen of financiële besparingen aan te duiden.

Verlaging Energiekosten

Er zijn momenten waarop het installeren van zonnepanelen op het dak niet haalbaar is. In dergelijke gevallen biedt een Solar Veranda de perfecte uitkomst. Het genereren van je eigen elektriciteit leidt tot aanzienlijke besparingen op je energierekening, wat resulteert in directe financiële voordelen.

Pictogram van een stijgende grafiek, wat een toename in waarde of groei symboliseert.

Verhoging Woningwaarde

Het installeren van een Solar Veranda kan de waarde van je woning verhogen, aangezien duurzame energieoplossingen steeds meer gewaardeerd worden in de vastgoedmarkt.

 Pictogram van een waterdruppel boven een oppervlak met pijlen die er vanaf kaatsen, duidend op waterafstotend of waterbestendig materiaal.

Bescherming Voertuigen

Naast het opwekken van energie biedt een Solar Veranda bescherming voor je buitenruimte tegen weersinvloeden zoals regen, hagel en UV-straling, terwijl het tegelijkertijd als een sfeervolle uitbreiding van je woonruimte dient.

 Het pictogram toont een computerscherm met een kettingschakel en een tandwiel, wat kan duiden op digitale verbindingen of configuraties.

Robuuste Design

Onze Solar Veranda's, gemaakt van robuuste en duurzame materialen, zijn speciaal ontworpen om langdurig weerstand te bieden tegen alle weersomstandigheden, en bieden zo een duurzame toevoeging aan je huis.

Pictogram van een drie-weg pijl, symboliseert keuze of verschillende richtingen.

Esthetische Toevoeging

Onze veelzijdige Solar Veranda's zijn zodanig ontworpen dat ze naadloos integreren met je buitenruimte, en combineren functionaliteit met stijl voor een elegante aanvulling op je woning.

Terrasoverkapping met dak van zonnenpanelen bij een bakstenen huis en groene tuin.
solar veranda vanaf de zijkant met planten en bomen en een man op de achtergrond

Veelgestelde Vragen

Of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een Solar Veranda hangt af van de lokale regelgeving en de specifieke kenmerken van je project. In veel gebieden kan het plaatsen van een veranda of het aanbrengen van zonnepanelen vergunningsplichtig zijn, vooral in historische wijken, bij monumentale panden, of wanneer de constructie de omvang of het uiterlijk van je woning significant verandert.

Het is belangrijk om vooraf bij je gemeente of lokale overheid te informeren naar de specifieke vereisten. Zij kunnen je informeren over de noodzaak van een bouwvergunning of andere toestemmingen en de bijbehorende procedure.

Een doorsnee huishouden in Nederland heeft een jaarlijks energieverbruik van circa 3.500 kWh. Onze hoogrendement Solar Veranda, uitgerust met 9x 450Wp zonnepanelen, heeft het vermogen om tot 3.690 kWh te genereren. Hiermee kan bijna de complete jaarlijkse energiebehoefte van een doorsnee Nederlands huishouden worden gedekt.

De terugverdientijd van een solar veranda is afhankelijk van de balans tussen de kosten en opbrengsten. Het vaststellen van de exacte terugverdientijd voor een solar veranda met glas-glas zonnepanelen varieert, gebaseerd op factoren als initiële kosten, zonlichtintensiteit op de locatie, paneelvermogen, energietarieven en mogelijke subsidies of financiële steun.

Onze glas-glas zonnepanelen bieden een hogere efficiëntie en langere levensduur dan traditionele glas-folie panelen, wat resulteert in tot 25% meer energieopbrengst en potentieel een kortere terugverdientijd. Factoren zoals het zelf gebruiken of verkopen van de opgewekte stroom, en de aanwezigheid van laadstations, kunnen ook de terugverdientijd beïnvloeden.

De kosten van een Solar Veranda variëren op basis van meerdere elementen, waaronder de afmetingen, het gekozen materiaal, en het soort zonnepanelen dat wordt gebruikt. Over het algemeen start de prijs van een kwalitatieve carport met zonnepanelen bij € 6.995 exclusief BTW. Wij bieden een complete Solar Veranda in bouwpakketvorm aan, met prijzen beginnend vanaf €7.600 inclusief BTW. Voor klanten die voorkeur geven aan professionele installatie, verzorgen wij de montage van deze duurzame veranda vanaf €10.800.

Wij bieden een uitgebreide 10-jarige garantie op het Solar Veranda bouwpakket en 30 jaar garantie op de zonnepanelen.

De levertijd voor onze verandas- en verandabouwpakketten bedraagt ongeveer één maand, waarbij we streven naar snelle en efficiënte levering.

Huisluxe biedt nu ook aan particulieren in België solar verandas. Contacteer ons voor het plannen van een afspraak. Samen bespreken we de beste opties die aansluiten bij je specifieke wensen.

De Solar Veranda is voorzien van een robuuste constructie, ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Deze wordt geleverd met hoogwaardige glas-glas zonnepanelen. Wij bieden een garantie van 10 jaar op het solar carport bouwpakket. Voor een optimale duurzaamheid adviseren wij het hout jaarlijks te beitsen. Dit helpt niet alleen om het hout te beschermen tegen vuil, maar behoudt ook de kleur en verlengt de levensduur van de constructie.

Voordelen

 • Geen dakruimte nodig: Dit is ideaal voor huizen waar het dak niet geschikt is voor zonnepanelen vanwege oriëntatie, helling, schaduw of ruimtebeperkingen.

 • Duurzame Energieopwekking: Door het integreren van zonnepanelen in de structuur van een veranda, kan deze duurzame energie opwekken. Dit vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot.
 • Financiële Besparingen: Het opwekken van je eigen elektriciteit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening. Afhankelijk van de grootte van het systeem en je energieverbruik, kunnen deze besparingen oplopen.
 • Verhoogde Woningwaarde: Woningen met zonne-energiesystemen, zoals een Solar Veranda, kunnen een hogere marktwaarde hebben. Potentiële kopers waarderen de lagere energiekosten en de duurzame aspecten van de woning.
 • Bescherming en Comfort: Naast energieopwekking biedt een Solar Veranda bescherming tegen zon, regen en andere weersinvloeden, waardoor je meer comfortabel buiten kunt leven en genieten van je tuin of terras.

 • Esthetisch aantrekkelijk: Onze solar carports zijn esthetisch ontworpen en voegen een moderne uitstraling toe aan je eigendom.

Nadelen

 • Initiële Kosten: De aanschaf en installatie van een solar veranda kunnen aanzienlijk duurder zijn dan die van een traditionele veranda. De kosten voor zonnepanelen, omvormers, en eventuele aanpassingen aan de structuur kunnen de initiële investering verhogen.

 • Vergunningen: Afhankelijk van de locatie kunnen er verschillende vergunningsvereisten zijn voor de bouw van een carport.

Helaas is het niet mogelijk om onze Solar Veranda bouwpakketten te retourneren. De reden hiervoor is dat de prijzen van onze Solar Verandas sterk afhankelijk zijn van de fluctuaties op de financiële markt. Deze schommelingen kunnen zich voordoen binnen de herroepingstermijn en zijn factoren waar wij geen invloed op hebben.

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, zetten wij ons volledig in om ervoor te zorgen dat het bouwpakket, inclusief alle benodigdheden, op de afgesproken locatie wordt afgeleverd. We begrijpen dat dit beleid vragen kan oproepen en staan klaar om deze te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig heeft of verdere vragen heeft.

Een Solar Veranda is een verstandige investering, maar wel eentje die overwogen moet worden. Als je nog twijfels hebt en de carport eerst in het echt wilt zien, hebben we goed nieuws. Op ons bedrijventerrein in Zwolle staan showmodellen.

Kom ze op je gemak bekijken en stel eventuele vragen die je hebt. We verwelkomen je graag en staan klaar om je te helpen!

Trust Guard Security Scanned